Burn-out traject

Dit kunnen werkomstandigheden zijn, problemen in de privésituatie of het ontbreken van een gezonde balans tussen werk en privé. Klachten die dan vaak voorkomen zijn vermoeidheid, depressieve gevoelens, hoofdpijn, slaapproblemen en overgevoeligheid voor prikkels in de omgeving, zoals geluid en drukte. De klachten sluipen er vaak in. Men realiseert zich dat men al langere tijd vermoeid van het werk komt en het lukt niet meer om echt volledig ‘op te laden’. Het wordt lastig om te genieten van het leven, men raakt opgebrand.

De behandeling

Het Burn-out Traject biedt een unieke behandeling van 3 maanden, gericht op klachtenreductie en het aanbieden van tools om met stressvolle situaties om te gaan. Dit gebeurt door een unieke combinatie van acupunctuur, Chinese traditionele geneeskunde, coaching, en cognitieve therapie.

Uw klachten worden in kaart gebracht, waarbij er een op maat geschreven behandelplan voor u wordt gemaakt. U wordt door drs. Silvio Verbeek met acupunctuur en Chinese traditionele geneeskunde op maat behandeld. Daarnaast wordt er ook aandacht besteedt aan de psychologische ondersteuning . U wordt daarbij door psychologe drs. Mariska van Es in een aantal gesprekken begeleid (www.psychologenpraktijk-van-es.nl ).

Zo werken wij aan zowel lichaam als geest om u uit de Burn-out te helpen en terug aan de gang.